hemligt

idag gick jag hem från skolan för att jag mådde jätte illa men nu när jag har ätit lite så mår jag iallafall bättre. någon som gjorde min dag idag var Moa. vi hade idrott i skolan och Erika blir kullad.
E: jävla fitt-skit!
M: jag brukar kalla det flytningar
HAHA
så himla skön den tjejen är. sen gick jag till ungdomsmotagningen för att jag skulle ha mer minipiller. fick man någon hjälp alls? nej. så jag och carro gick därifrån för vi går i skolan och vill inte komma försent. får se om jag tränar småbarnen ikväll beror väl på hur jag mår. ha det bra.

llindqvist

ja just det cornelis ville att jag skulle skriva hur mycket jag älskar honom men det gör jag någon annan gång men jag älskar dig !<3

hoppas du vet det nu

förlåt, jag som skulle bli en duktig bloggare har blivit värre än någonsin. men jag har inte tid, låter som bortförklaringar men det är det inte. jag håller faktiskt på att försvinna i alla läxor.  jag har helt enkelt inte tid för datorn. nu ska jag gå och prata med min pappa och sen är det bara att ta bussen ner till duveholm och träna småbarnen. hoppas cornelis har lust att ringa mig.

llindqvist


RSS 2.0