I close my eyes and pray

Nu sitter jag i soffan, jag har nyss fått i mig lite mat, kyckling med klyftpotatis blev det ikväll.
Snart ska jag gå till bussen och åka till Josefine för en liten myskväll eller något.
Ha det bra íkväll så hörs vi förhoppningsvis imorgon!

                                  

                                                                                                                              

Dag 07 – Min bästa vän

Jag kan inte bara peka ut en som en bästa vän för tjejerna i klassen är jag med varje dag och spenderar mycket av min tid med och dom tycker jag väldigt mycket. Men om jag ska välja ut bästa kompisar så är det Lovisa och Cornelis. Fast dom är mina bästa kompisar på helt olika sätt. Jag och Lovisa har känt varandra sen första dagen jag började på dagis och då var jag 1,5 år gammal. Hon var den som dagis valde ut att hon skulle få hälsa på mig hemma innan jag skulle börja på dagis så att jag kände igen någon. Sen dess har vi hållt ihop och vi släpper nog inte varandra i första taget. Cornelis är min bästa livkamrat eller vad man ska kalla det, jag trivs så bra med honom och han känner mig på ett helt annat plan än vad någon annan gör. Han känner verkligen hela mig eftersom att han har sett alla mina sidor. Jag älskar alla mina kompisar hemskt mycket och utan er skulle jag nog inte tycka att mitt liv var så hemskt roligt, iaf inte så roligt som jag tycker att mitt liv är idag iaf!



Dag 06 – Min dag

Jag glömde ju helt bort att skriva igår så nu kommer gårdagens inlägg!

Idag så vaknade jag brevid Cornelis och vi tog oss till skolan, i skolan hade jag prov som blev uppdelad i två delar för att våran lärare hade missat några sidor. Efter skolan så åkte jag hem och kollade på Svensson Svensson och sedan åkte jag och tränade barnen. Efter träningen tog jag bussen hem och käkade pizza med Alva, Cornelis, Sanne och Philip, trevligt! Sedan blev det mer Svensson Svensson och sängen. Det var min dag det!

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är vänner, familj, pojkvän, flickvän, men man kan också ha kärlek till ett djur eller ett intresse, någonting man älskar, det är kärlek enligt mig.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Ja jag förstår inte varför det är så roligt att veta vad jag åt idag men imorse åt jag yoghurt och till lunch blev det makaroner och till middag kyckling med ris. Så jättekul, haha!

Dag 03 – Mina föräldrar

Mina föräldrar heter Lena och Per-Owe, dom har varit tillsammans sen mamma var 14 år och pappa 16. Men dom är dock inte gifta än, men det ska jag se till att dom blir! Mamma och pappa ställer alltid upp på min och Alva vad det än gäller, och det jag vill tacka dom för är att dom visar oss världen, gör roliga saker med oss och att dom alltid är där för oss. Jag älskar dom så mycket och är tacksam över att jag har fått så roliga stunder tillsammans med dom.


Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek var och är Cornelis. Han är den som har får mig att må underbart bra och jag älskar honom så himla mycket. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, man vet inte vad kärlek är förens man har upplevt det och jag känner verkligen att det här är ren och skär kärlek!



Dag 01 – Om mig

Mitt namn är Lisa Matilda Lindqvist och jag föddes 9 oktober 1993. Då bodde jag tillsammans med min mamma och pappa och om dagarna så lekte jag med mina dockor, sjöng och dansade. Det mina släktingar ofta tar upp är när jag var liten hade jag alltid en uppvisning där jag sjöng och dansade och om man kollar på alla videor som vi har här hemma så sjunger och dansar jag 97% av tiden. När jag var fyra år och skulle fylla fem så föddes min lillasyster Alva som jag då trodde var en kille. Men nu bor vi alla i samma hus som jag alltid har bott i och musik är fortfarande någonting som jag tycker är riktigt kul. Jag gick i musikklass i tre år på högstadiet men när jag skulle börja gymnasiet så valde jag att rikta in mig på en annan sak jag brinner för och verkligen vill jobba med och det är inom media, så det är där jag befinner mig nu. En annan sak jag kan nämna är att jag är tillsammans med Cornelis sedan några år tillbaka, och den 15 februari så firar vi tre år! Han är min bästa vän!


Lista

Pågrund av att jag har fått klagomål om att jag inte bloggar och jag varje gång säger att jag inte vet vad jag ska skriva om så ska jag följa strömmen och göra den här listan och jag börjar imorgon. Nu ska jag kolla på Änglagård - andra sommaren. Sov gott!




Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

RSS 2.0