jag fick lust

Det här är min blogg och jag bloggar när jag vill och mina trogna läsare håller sig kvar ändå ( dvs tjejerna i klassen) men nu fick jag lust att blogga och jag sitter just nu i skolan och gör ingenting men jag slutar snart och då blir det hem och plugga geografi eftersom att jag är borta hela helgen. Aja vi hörs väl nästa gång jag får lust att blogga.
PUSS
Emma hälsar att hon är bäst!

sol!

Gud vad skönt det är när solen äntligen är framme, gud vad jag längtar till sommaren nu! Ikväll blir det årets första grillkväll hemma hos mig med mina vänner! Det ska bli mysigt vi ska också kolla på filmer från när vi var små och gick i samma klass och hade småstjärnorna, haha! Men nu ska jag gå och fixa lite, pusspuss!

äventyr

Hejsan hoppsan, jag har varit på äventyr sen i lördags så jag har inte kunnat skriva, men nu är jag hemma igen och allt är bra och imorgon börjar skolan så det är snart dags att sova men först ska jag göra lite saker.
Godnatt!

nehe joho

Idag är ingen bra dag, det blev inget solande men ska ner på stan nu iaf och inhandla lite spagrejer. Idag är en sån här dag som man bara vill sjunka under jorden och ligga där tills allt är över och börja om. Men jag tror det är över imorgon, hoppas jag.

Godmorgon

Jag hann inte blogga för jag var så trött så det blev sängen för mig. Om någon timme ska jag ta bussen till Lovisa och Louise och dom ska sola och jag ska bara hänga med för jag orkar inte slösa pengar på det men sen åker jag hem och idag ska jag ha lite Lisa dag, dvs lite läxor och ta hand om min kropp och så, det ska bli skönt!

L,L och L

Just nu sitter jag hemma hos Louise och alla tre är nog väldigt trötta med tanke på filmen som jag la in tidigare. Ta den med en nypa salt jag är inte så annars, hahah. Men jag ska hem klockan elva så jag bloggar när jag kommer hem. Pusspuss

HAHA


jag viiiill

Jag vill festa och dansa och sjunga högt och ha riktigt kul ikväll! Men kul ska jag ha för jag ska hem till Louise med Lovisa och äta tacos och så. Men jag ska festa snart, hoppas jag annars kommer jag att ruttna. Nej ush så jag låter men så är det, mina tankar på min blogg. Sarah tycker att jag ska blogga mera nu när jag ska börja mitt nya liv. Så nu gör jag det. Jag har kollat på alla Glamorama avsnitt nu och jag tycker att det var bra. Men nu ska jag kolla om min klänning har torkat.  Slänger in en bild sen, och ja jag vet att jag brukar säga så men nu ska jag göra det och gör jag inte det så får jag väl hugga av min ena hand eller nått som straff.
Puss

baby? oh no i'm not your baby

Idag blev det stan hela dagen sen gick jag hem med Louise till henne och en stund senare kom pappa och hämtade mig och så blev det pizza. Nu ska jag deppa. Hejdå

jahaja

Nu ligger jag i min säng efter en lång dag. Vaknade hemma hos Lovisa och började göra mig i ordning efter en lång stund. Sen gick vi ner på stan och mötte upp Lovisas gamla klasskompis från Linköping och hon heter Lina och är jättetrevlig. Efter att vi träffade henne så gick vi hem till Lovisa och gjorde mat och senare åkte jag hem för att byta om till träningen och så åkte jag och tränade och efter det så kom Lovisa och Lina hem till mig och kollade på film, mysigt! Imorgon blir det fika på stan med Lovisa, Lina och Louise, kul kul kul.
Annars så saknar jag bara mina älskade vänner i min klass, så om ni läser det här så vet ni det!
Puss

han betyder ju lite mer....

Nu har jag och Lollo och vi har varit på Factory Outlet och sen när vi kom hem så gick Lollos hund Majken ut och gick med mig och det är aldrig någon som varit ute och gått med henne för hon går med alla andra ist, hon tycker att det blir lättast när hon får bestämma och vi andra får ont i händer och armar. Men men vi gick till Ica och där hyrde vi en film och köpte pepsi, mums. Så ikväll blir det sleepover hos Lollo och imorgon ska vi möta upp hennes kompis från Linköping som heter Lina, men hon är inte från Kina, hihihihi skoja. Jag är trött.
Hejdå!

lollo

Nu sitter jag hemma hos Lovisa och jag har fått en födelsedags present av henne efter typ ett halvår, bättre sent än aldrig! Tror mer att jag fick den för att hon fyller år snart och hon är rätt sugen på den där skjortan från HM som hon har pratat om hela eftermiddagen. Hahah men den får hon av mig och det vet hon, för jag är så underbar. Jag vet fortfarande inte vad som händer ikväll men antingen stannar jag här eller så åker jag på andra äventyr.
Men nu ska jag läsa SOLO så vi får höras senare, haha!

jag vet inte vem jag är längre

Nu har jag gjort mig i ordning och snart ska jag gå ner till bussen och sen blir det stan en stund med Lovisa. Bloggar när jag kommer hem !

blablabla

Nu har jag hunnit träna, äta och ligga här i min säng och kolla på tv. Jag vill sova nu så att jag kan vakna till ett soligt Katrineholm som jag hoppas att det är imorgon. För imorgon ska jag fika och köpa smink på stan med Lovisa som jag saknar jättemycket! Aja nu ska jag tvinga mig själv till att somna.
Puss

tröttis

Jaha, idag när man vaknar så är det snö ute, då blev jag sur så jag tog mitt påskägg och gick och la mig och kollade på film, det blev 2012 som jag sen somnade till och vaknade halv ett. Då gick jag upp och nu sitter jag här som jag har gjort hela dagen, blev en riktigt slö dag men det behöver man ibland och jag ska faktiskt träna ikväll så lite kommer jag att röra på mig iaf. Nu ska jag försöka att väcka Felicia som troligtvis fortfarande sover.
Hejsansvejsan

burrr

Nu är jag hemma efter en vandring från Nävertorp till Laggarhult, och jag fryser så mycket att jag inte kan skriva mer. Godnatten sa katten.

felle felle felicia

Hej hej hej, nu sitter jag hemma hos Felicia och vi har ätit pizza. Mums. Jag ska gå hem härifrån senare men Felicia följer mig en bit sen kommer mamma. Men jag ska blogga när jag kommer hem.
PUSS

Jag vill ha sommar...

bad bad lisa

Det här var dåligt gjort av mig, skita i bloggen i en hel vecka, men jag får skylla på sjukdomar och läxor. Men nu är det äntligen påsklov! Skönt med lite ledighet så kan man ta nya tag i skolan sen när den börjar igen. Igår var farmor, hennes sambo och min faster här på middag och vi hade det jättemysigt. Det blev strömavbrott två gånger också som nog många känner igen sig i men det gjorde inget för det gjorde bara så att vi fick prata lite mer bara!
Men klockan två så ska vi vara hos farmor för söndagsmiddag och sen vet jag inte om jag ska iväg på andra äventyr men det får vi se, om jag inte gör det så skriver jag mer när jag kommer hem senare!
Ha det bra idag!

RSS 2.0