try to understand baby

nu funkar blogg.se! jag har försökt hela eftermiddagen men har inte kommit in förns nu, imorse så åkte jag och mamma och köpte busskort, skönt ! nu kan jag entligen åka gratis buss och när jag vill. när jag kommer till skolan kommer jag dock på att jag glömde nyckeln hemma, så går det när jag inte får låsa ytterdörren. aja jag överlevde. när jag kom hem så hjälpte jag pappa med maten, åt och nyss så gjorde jag klart svenskan. nu ska jag kolla på tv med mamma och så hörs vi nog imorgon!

PUSS



home again

nu sitter jag här i soffan under en mysig filt och kollar på tv precis som jag har gjort hela dagen, jag måste snart ta tag i mina läxor men det har jag tid till eftersom att familjen kommer hem klockan 20.00 så lugn och ro har jag fram tills dess.

jag hör av mig senare,
PUSS

come here, sit with me

så nu har alla gäster åkt hem och jag ligger här i sängen och kollar på en film som går på tv. imorgon så är jag hemma själv för alva ska tävla, ska försöka plugga lite då, men nu ska jag snart sova. så vi hörs imorgon!

PUSS

my sweet sixteen

Igår fyllde jag 16 år och ett löfte är att jag ska försöka blogga mer under mitt 16:onde år. Igår fick jag massa fina presenter och idag kommer det lite släkt hit och ska fira mig. Jag har precis städat mitt rum men jag tog en paus innan dammsugningen och bäddningen av sängen.

Vi hörs lite senare
PUSS


RSS 2.0