världens bästa

jag är ingen bra bloggerska. jag känner att jag aldrig sitter vid datorn längre vilket dock är bra. idag är jag sjuk, och imorn hade jag planerat in party. men jag tror nog inte att det blir av. hemma kväll för mig. om jag orkar ska jag nog ner imorgon och kolla på när alva tävlar, men vi får se. snö har fallit ner från himlen. men det kommer att försvinna.

llindqvist

and i do it again

och så sitter man här igen, framför datorn långt in på natten. okej 00,18 är klockan men ändå. försent när man kvällen innan gick och la sig klockan 3. rätt onödigt, har typ ingen att prata med, eller jo annabelle hon är snäll.

llindqvist


too many goodbyes

okej , min kusin mimmie flyttar alltså till london nästa vecka och ska jobba där. min enda kusin som jag var rätt nära och inte var en 40 plusare. kul! hon vet inte ens när hon kommer hem. men om vi ska vara positiva så kanske det här är en väldigt bra anledning till att åka till london.

llindqvist

let me stay , please?

nu sitter jag hemma hos cornelis, vet dock inte vart han är men han försvann för typ 10 minuter sen.
jag ska hem med 14,00 bussen och då är det väl bara att åka hem och duscha , fixa mat , plugga lite och sen ner och träna barnen, inte så kul dag. jag skriver kanske mer sen, den här dagen har ju knappt börjat.

llindqvist


another summer day has come and gone away

okej, så ett ny försök med att blogga. tredje gången gillt säger man va?
det är rebecca som har fått mig att börja igen. och hösten. jag tycker inte om den
den är tråkig. det ända som är roligt är färgerna. sen att det regnar kan väl vara mysigt ibland men inte när man hade tänkt att cykla till skolan så man kommer snabbt hem och måste åka bil istället.
aja älsklingen hade tänkt att ringa mig idag men har dock inte gjort det än men det lär väl hända det med.
snart hoppas jag. aja nu har jag skrivit lite. kommer väl mer hoppas jag.
nu ska jag lyckas !

llindqvist



RSS 2.0