bara för dig

här kommer ett inlägg bara för att jag fick höra att en läste min blogg när den hade tråkigt så då måste ju min blogg vara lite rolig iaf? idag var jag hemma för att jag hade jätteont i magen och sen får jag veta att jag kanske har magkatarr för allt som händer just nu i mitt liv. jaja, imorgon går jag till skolan iaf och så får vi se hur min mage klarar sig, laktos och magkatarr, kul !

nu ska jag plugga lite engelska !

PUSS

tick tack

skolan idag , inget speciellt, engelska förhör som gick jättebra!
idag ska jag bara slappa hemma, ska nog ta ett bad också.

jag hör av mig senare.

PUSS


favorit

idag har jag varit i skolan som precis alla andra 5 veckodagar. gjorde typ ingenting,så!
har ingenting att säga, får se om det blir fest i helgen !

hör senare!

PUSS


do you love me?

just nu sitter jag och väntar på att min kända kompis sofie som var med i tidningen ska komma över så att vi kan cykla till skolan. idag händer nog ingenting. hörs senare !

PUSS


I couldn't see how every sign pointed straight to you

ja, jag ska ju att jag skulle skriva senare ikväll, dock tror jag att det bara är rebecca som läser min blogg om jag ska vara ärlig, om ens hon! jaja , det visar sig. mamma brukar ju kolla in ibland och kommenterar ofta att jag är en dålig bloggare, men det är det ändring på nu. som sagt, jag sa att jag skulle träna på engelskan , det har jag ju inte gjort, badat har jag inte heller gjort men städat min byrå har jag gjort. helt onödigt. jaja, ska kolla på tv!
hörs!

PUSS


dream

idag så har jag varit i skolan , men jag hade bara två lektioner så det var lugnt!, nu har jag bestämt att jag ska börja blogga och jag ska jag ska jag ska hålla mig vid det nu. haha får se hur länge det håller! idag ska jag plugga engelska, och jag ska nog kanske ta ett bad också får se om jag orkar. vi hörs senare !

PUSS


RSS 2.0