gymnastiktävling

Idag har jag varit nere i duveholmshallen och agerat dj, mycket gick fel men musik fick alla lagen iaf och katrineholmsgymnasterna/ gymmix gick vidare till final! Skit bra tjejer!! Imorgon så ska jag ner och göra samma sak och heja på dom bästa, ska bli riktigt kul faktiskt., imorgon tävlar herrar också och det får man ju inte se så ofta heller så det ska också bli kul att kolla på, men men nu ska jag kolla på tv en stund sen blir det sängen för mig, det blev sent igår och det fick jag igen för idag så ikväll blir det tidigt så att jag är pigg imorgon, jag har nog aldrig varit så trevlig mot människor som jag har varit idag tror jag, även fast dom har kommit fram och klagat och tjatat och frågat jobbiga frågor som man blir nervös på att svara på för att det ska bli fel så var jag ändå trevlig, och det ska jag vara imorgon också men då måste jag få en godnatts sömn, så godnatt!

huvudvärk

Just nu ligger jag och kollar på tv och väntar på att mina flickor ska komma, dock jag har väldigt ont i huvudet men det blir lugnt ikväll så det är nog ingen fara, får hoppas att det går över. Hoppas att ni får en bra fredagskväll ni också, PUSS

skoooolan

Idag vaknade jag av att solen lyste i ögonen på mig, skönt! Idag så hade vi sovmorgon och började 09;40. Och när vi skulle börja filma till våran film som vi gör så visade det sig att en av dom som skulle vara med inte var där pgr av buss skitarna, så då fick vi filma på rasten ist, men det gjorde inte så mycket, haha. Aja jag vet inte vad jag snackar om, har typ inget att säga. Imorgon kommer mina fina till mig och vi ska mysa och så. Men nu ropar pappa att det är mat, så vi hörs hörni!

Bal och ny klänning

Idag var jag på söders bal och sen när jag kom hem så fick jag klänningen som jag hade beställt, jag visar allt i bilder!

Bästa vän

Den här dagen har varit jobbig men det beror nog på att jag har varit väldigt trött och så, vet inte riktigt varför men jag sover väl dåligt eller något, aja nog om mina sömnproblem. Idag så gick jag till skolan som vanligt med Sarahis men jag fick cykla som en tok eftersom att alla mörka moln jagade mig och när jag kom till skolan så öppnade sig himlen, skönt tänkte jag, men sen fick jag ju cykla hem i regnet som var mindre skönt. Jag har hittat världens bästa låt, nästan. Lyssna på den här låten!

Joshua Radin - Everything'll Be Alright

PUSS

Jag och pappa


Sarah

Idag känner jag att..

Bricks breaking

Jag är beroende.

G L A D


Nu dunkar musiken hemma hos mig för jag är så jävla glad idag, jag vet inte vad det är med mig men jag har nog inte mått såhär bra på jävligt länge av olika anledningar, och så har det här underbara vädret väldigt stor påverkan på mig, så idag är jag G L A D.

home again

Nu är jag hemma och jag är dyngsur, varför ska det regna fööör? Just nu kollar jag på Top model men jag måste läsa min bok snart, Pojken som inte fanns, är det någon annan som har läst den? Jag kommer nog inte att klara av att läsa ut den, blää. Men jag vet inte varför jag skriver om det här, det är ju ingen som bryr sig om vilken bok jag läser. Nej nu ska jag plocka undan lite, hörs kanske ikväll. Pussisar!

Jag skulle behöva

Jag skulle behöva en Felicia just nu, att tömma ut alla tankar på. Vart når jag dig?

skuulan

Heej, nu sitter jag i skolan och har tråkigt för att jag har ingenting att göra, helt skulle jag vilja ligga ute just nu och sooola för det är så varmt ute men nej jag måste sitta inne och glo, men men. Efter skolan så ska jag nog hem eller så kanske jag ska göra en annan sak men det kanske jag berättar senare.
PYSS

OLW


Nu ska jag vara med i en tävling där man kan vinna biljetter till nya SATC filmen plus en kartong med chips, och jag ska skriva här varför just jag ska vinna, och det är ju för att jag älskar SATC och chips, haha nu låter jag som en tjockis men det är sant, plus att mina kompisar älskar chips mer än mig nästan så är det ju bra om man har en hel kartong hemma, haha hoppas att jag vinner!

home

Det är sol ute, strålande varm sol och jag sitter inne och kollar på Top model!? Det här är ju sjukt, jag vill ut men det är så tråkigt att vara ensam, hmm. Nu kom pappa hem, så nu ska jag tvinga honom att göra pasta sallad!
PUUUUSSS

skuuulan

Nu sitter jag i skolan och ska snart börja multimedia lektionen, kuul. Igår gick jag och Cornelis till Victor och Louise och grillde hamburgare och snackade lite skit och sen gick jag hem och kollade på Top model och Svenska Hollywood fruar, sista avsnittet, ledsen, haha jag är beroende!
Bloggis förhoppningsvis mer när jag kommer hem.
En stor blöt ko puss till er! PUSS

tjofan

Hej vännööör. Lisa drar ju aldrig tummen ur och bloggar, så jag kände att det dags att göra något åt saken. Vi sitter just nu i mitt vardagsrum och lyssnar på Bärs Är Livet, rätt hårt osv. Vi ska snart kila ut och sola lite, som vi i för sig har gjort hela morgonen. Micket, micket skönt! Måla naglarna kanske man borde göra också.... Ska ju ut ikväll. Hörs kåååmpisar. KRAM!


// Sarah aka fuck a duck and run

makeup

Idag hade jag ingenting att göra så jag gick in och kollade på en sminkblogg och blev inspirerad av en sminkning som jag sedan provade, här är resultatet!
Inspirationsbilden


RSS 2.0