nu så!

Nu ska det bli mer bloggning! Jag har haft geografi prov idag som jag var tvungen att plugga till hela veckan så därför har det inte blivit mycket bloggning, men det ska det bli ändring av! Vi fick sluta mycket tidigare idag så nu är jag hemma och vet inte vad jag ska göra men jag tror att jag ska baka någonting. Nu ska jag kolla på tvn en stund.
Vi hörs senare !

sommar tider nej nej

Nu sitter jag i skolan och jag bloggar här för att hemma hinner jag inte blogga för att jag har prov imorgon i geografin och jag förstår ingenting! Men ikväll ska jag träna barnen och sen blir det Tallåsmusikal som gäller. Det ska bli kul!

Nej nu ska jag skriva ett brev hem till mina föräldrar.

HEJ HOPP GUMMISNOPP

school!

Nu sitter jag i skolan och jag tycker att ni ska gå in på min kompis Josefines blogg, den är jättebra! joeli.blogg.se heter den, hehehehe. Nu ska vi ha multimedia. Jag operera mig igår, slänger in en bild på det nu, vet inte om det blev så bra men jag tyckte att mina ögon satt för långt isär och att jag hade en så liten mun, större näsa ville jag också ha.
Puss

Mr X

Nu ska jag iaf kolla på film nu, tydligen fast jag vill se Svenska Hollywood fruar. Men men, filmen kanske är bra. Imorgon så blir det skola sen ska jag hem och plugga. Nu säger jag godnatt.
GODNATT!

skolan

Idag hade vi inte någon matte i skolan! yey! Inte imorgon heller, så skönt. Fast sen fick jag veta att mplo1 hade alla sina lektioner inställda imorgon, men jag är glad iaf. Idag fick vi veta att vi skulle göra en musikvideo i skolan, jag tycker att det låter kul. Nu ska jag lyssna på lite musik och ikväll blir det träning och sen kommer Cornelis hit.
Vi hörs ikväll
Over and out!

hemma

Så nu är jag hemma igen. Det var ett rullande band där nere och mycket väntetid. Men vi hade kul iaf!
Nu ska jag städa mitt rum och så men jag slänger in några bilder först. Ni får sova så gott!

nu så

Nu så har mamma satt upp mitt hår och snart ska vi åka och hämta Rebecca för att sedan åka till dit vi ska bli upphämtade och sedan ska vi bli fotograferade! Det ska bli riktigt kul. Vi ska bli sminkade där så när jag kommer hem så får ni se bilder på hur vi såg ut och så eftersom att kameran hänger med!
Ni får tjuvkika lite på hur håret ser ut men det är inte en så bra bild!

party

Nu är jag så trött, för att jag och 4 andra brudar har varit hemma hos mig eller är hemma hos mig och vi har hoppat runt och dansat hela kvällen nu. Men nu ska dom snart gå ner till stan och då blir jag själv vilket jag inte tycker om, men jag hoppas att mamma och pappa hinner komma hem innan det. Imorgon hinner jag inte blogga så mycket innan vi ska åka iväg och fotas men jag slänger in bilder på hur jag kommer att se ut i håret iaf.
Ha en fortsatt bra kväll!

Norrköping

Hej alla goa och glada!
Nu har jag kommit hem från Norrköping och jag fick med mig en kavaj och en klänning hem som ni får se senare. Ikväll så ska jag bort till några och äta mat sen kommer det hem några brudar till mig och vi vet inte vad vi ska göra men något blir det ju såklart!
Nu ska jag sitta här och ruttna ett tag sen ska jag bli mogen och göra mig fin till ikväll!
Puss
P.s Såhär såg jag ut idag !


puss

Nu så börjar let's dance snart. Ska kolla på det nu och sen ska jag sova för imorgon så bär det av till Norrköping för shopping och hårklippning. Men jag ska höra av mig imorgon innan vi åker också så att ni har något att läsa innan jag komma hem.

Jag tänkte berätta vad som hände idag som var så jobbigt!
Jo, det var såhär att på morgonen när jag går till bussen hos Cornelis så går jag samma tid som jag alltid brukar göra, och vad händer när jag kommer ner till vägen? Jo, bussen åker förbi mig! Jag går väldigt irriterad tillbaka och berättar det för Cornelis och frågar när nästa buss går, ah den gick tio, det betyder att jag missar två lektioner på morgonen, kul! nej. Sen vänta jag till klockan tio och hoppar på bussen, kommer in till stan och ser att jag hinner med stadsbussen, men nej, den åker iväg när jag går emot den, va det kul då? nej. Då fick jag alltså gå till skolan, och om det inte var nog så blev jag dyngsur om fötterna. När jag kommer till skolan så svarar ingen på mina sms om vart dom är och det var väl inte så farligt tänkte ni? Nej inte om det bara hade varit det men jag var ju blöt om fötterna och JÄTTEhungrig. Rebecca svarar på mitt rop på hjälp och möter mig utanför matsalen, och där inne fick jag slänga mig i maten innan nästa lektion. Sen när jag kommer hem så tar jag ett glas med saft och när jag dricker så spiller jag på min tröja, sen bestämmer jag mig för att ta ett bad med pepp musik och en ansiktsmask, ah vad skönt tänker ni, ja det var det, förutom att det blev något riktigt fel när jag skulle ta av masken och den fastna och då fick jag panik och tog en handuk och torka bort det och det satt stenhårt sen tog jag tvål och då sved det i hela ansiktet!

Men det som var bra idag var!
♥Fick alla rätt på engelska förhöret!
♥Fick tacos till kvällsmat
♥Fick umgås med trevliga människor i skolan



lugn

Så nu är jag lugn igen och jag orkar inte skriva varför jag var så irriterad förut. Men nu är det bättre och det är de som räknas. Ikväll så blir det hemma kväll med tacos och let's dance. Nu ska jag kolla på tvn en stund sen vet jag inte, kanske hjälpa till med maten?

Hörs senare !

dåligaste dagen i mitt liv

Hej världens dåligaste dag!
Nej, nu ska jag sätta på bra musik och ta mig ett varmt bad och ta på mig en ansiktsmask.
Får berätta sen hur min dåliga dag har varit!

sova

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag inte är trött imorgon eftersom att jag som alla andra torsdagar har en lång dag framför mig. Först skolan som slutar halv fyra och som jag nu kom på innehåller en redovisning, oops, men gick ändå inte att träna till så det kommer att gå bra! Sen efter skolan så är det bara hem och byta om sen ner till duve igen och träna barnen och sen äntligen hem, nu ska jag plugga lite engelska också innan jag somnar.

Sovgott!

soooola

Idag har jag hunnit med att
♥ byta kläder 3 gånger
♥ åka buss 6 gånger
♥ kollat på en utställning
♥ kommit på att den inte var för våran ålder
♥ kommit på att jag tänkt fel på busstiderna
♥ kommit med ideén att vi kan käka hemma hos mig
♥ kom hem och såg att det knappt fanns något att äta
♥ dansat i mitt kök med sarah och josefine
♥ kollat på bilder på mig som liten och tjock
♥ gått till bussen lite för tidigt och fått frysa
♥ väntat på bussen och sen insett att jag tänkt fel på busstiderna....igen
♥ fått 3 kronor av josefine
♥ trott att jag har tappat bort 3 kronor
♥ fått 3 kronor till av josefine
♥ solat och skrattat med lovisa åt hennes fula bilder på mobilen
♥ tagit nya fula bilder på henne
♥ plockat på mig massa godis och sen insett att dom höjt kilo priset och la tillbaka det
♥ köpt godis och fick tro det eller ej men 3 kronor tillbaka!
♥ nästan vällt med bussen
♥ frågat sarah om det stavas "vällt" ( så är det fel, skyll på henne!)
Det var allt, nu ska jag träna, men det kunde jag ju inte skriva för det har jag ju inte gjort!
PUSS


Mys

Nu ska jag bara kolla facebook och sen ska jag stänga av datorn och lägga mig och läsa min veckorevyn som är gammal men som jag fick på posten idag. Jag kom hem från duveholm för ett tag sen och är riktigt trött men det var ändå en helt okej träning, något som inte var så okej var när jag skulle ta mig ner till bussen och halkade framför en bil och ställer mig snabbt upp och fortsätter gå och kommer sen på att min granne går bakom mig och hon fick sig ju ett gott skratt i allafall och jag fick bara ont i knät för kul var det i allafall inte! Nu har jag halkat 3 gånger den här vintern, jag som alltid har så bra balans.

Ha en bra kväll så kanske jag hinner blogga innan skolan imorgon!

Inte okej

Idag var jag i skolan som var helt okej, hade bara fyra lektioner. Sen tog jag bussen hem vid två och snart ska jag åka ner och träna barnen på gymnastiken. Jag brukar alltid träna dom på torsdagar bara men idag var jag tvungen att hoppa in för att dom hade lite dåligt med tränare ikväll. Men jag slänger in ett inlägg senare ikväll, har lite läxor som jag måste göra också.
Ha det bra så länge!

...

Jobbig dag, bloggar imorgon istället...

hemma

Just nu sitter jag hemma hos Cornelis, jag sover här i natt så nu blir det nog inte mer bloggning idag. Vi ska nog snart kolla på en film och sen blir det nog sängen, imorgon börjar en ny skolvecka, känns faktiskt inte så jobbigt som det brukar.

PUSS


jag vill skratta

Jag vill ha sommar och jag saknar Lollo!

godmorgon

Godmorgon!
Nu har jag och Cornelis vaknat och ätit frukost, idag så ska vi ta det lugnt och vi tänkte åka ut till honom senare.
Vi kollade på Melodifestivalen igår och jag tyckte att det var fel person som vann eftersom att min favorit var Salem Al Fakir. Attans, men han kom två i allafall. Nu ska jag göra mig i ordning så kanske jag slänger in en bild senare!

PUSS

hajar

Nu är Cornelis här, skulle ju egentligen bort men det blev inte så när Cornelis kom hit så stannar jag ju hellre hemma ikväll och kollar på Melodifestivalen finalen.

Ha en bra kväll!

Otacksamt

Jag har jättetråkigt just nu så jag ska nog ta och bada en stund och sen göra mig i ordning för ikväll då vi är bortbjudna till pappas barndomskompis. Jag kan slänga in en bild på vad jag har på mig senare.

Ha det bra!

te amo

Här kommer bilderna som jag tog före och efter min städning!

Före:


Efter:


sommar

Nu har jag städat, kanske lägger in före och efter bilder senare. Nu prövar jag lite kläder som jag ska ha på mig när vi ska vara modeller för en dag nästa söndag, skit taggad! Kommer nog att bli skit kul, Josefine bjöd med mig och Sarah och vi kommer nog ha jätteroligt.
Här kommer bilder på det har jag har tänkt ut så länge!


godnatt

Nu så är jag hemma igen efter en rolig och mysig fredagskväll hos Josefine. Vi kollade på film, käkade pizza och chips och bara hade det skönt i soffan framför tvn. Nu när jag är hemma så har jag fått jätteont i magen och det är för att jag inte tål laktos ifall det är någon som läser som inte vet om det och undrar varför det ser ut som att jag är gravid varannan dag så är det bara mjölkmage, och det ska ni be till gudarna att ni aldrig får uppleva.

Iallafall så ska jag snart sova och när jag vaknar så ska jag städa mitt rum ( kanske inte direkt när jag slår upp ögonen men en stund efter, eller slår och slår jag öppnar nog dom av mig själv ganska sakta, eh vad snackar jag om?) så vi hörs väl efter det!

Ha det bra, för det har inte ja!

mysigt

Nu är jag nyduschad och ska snart ta på mig myskläder och senare åka till Josefine för hennes min och Rebeccas myskväll! Vi ska äta pizza och chips och kolla på film, det blir en bra fredagskväll.

Kollade nyss på Bella & Tyras show, det var deras första avsnitt och man märkte att dom inte var så vana eftersom att dom pratade i munnen på varandra, men jag ska nog inte säga så mycket eftersom att jag skrattar bort allt jag gör. Men jag tyckte att det var bra.

Nu ska myskläderna på och sen när mamma kommer hem så drar jag till Josefine.

Hoppas att ni också får en bra kväll, kanske bloggar när jag kommer hem annars ska jag försöka imorgon!


lyckan

Nu ska jag lyckas med det här, klarar jag inte att blogga den här gången heller så ger jag upp. Det är tredje och sista försöket, eller är det fjärde? Aja sista försöket iaf!

Idag så vart det skolan som vanligt och vi skulle redovisa våra sagor, tyckte att det gick ganska bra tills min lärare frågade vad en domherre och en blåsfisk kunde leka och jag inte riktigt hade något bra svar på det utan sa " ja man skulle ju fantisera". Men iaf, när jag kom hem så hade jag så ont i huvudet så barnen som jag skulle träna i kväll fick inte bli tränade av den bästa tränaren som dom alla älskar, ironi, tror nog att dom inte ens tänkte på det.

Men vi hörs nästa gång vi hörs!

RSS 2.0