skitsnack

Jag förstår inte vad det är med en del folk i den här staden, varför kan ingen stå för vad dom har sagt utan måste skylla allt på en enda person? Jag tänker inte ta all skit som jag får höra om mig nu för jag vet sanningen och det här måste få ett slut snart. Sjukt trött på det här, skitlöjligt.

Härlig känsla

Nu var det några dagar sen jag uppdaterade men jag har haft annat för mig, jag har till exempel satt in en p-stav och det gjorde inte ont att sätta in den utan att sätta in bedövningen gjorde skit ont, så nu har jag ett vackert blåmärke som pryder min arm. Idag var jag Jennifer och Albert och filmade på Skogsborgskolan och det var riktigt kul att få komma ut och se vad man har lärt sig i skolan och vi klarade det riktigt bra. Nu ska jag iväg och träna mina egna barn och jag har planer som jag ska försöka göra idag, och imorgon är det redan fredag, veckorna går riktigt fort faktiskt. Ha en bra torsdag!

Söndag

Godmorgon!
Igår var jag hemma hos Rebecca och det var skit kul! Idag ska jag bara ta det lugnt, jag är ju ledig imorgon också så det är ju skönt!
Såhär såg jag ut igår:

Varning!

P.s imorgon ska jag övningsköra så håll er inne!! haha, D.s

Fredagsmys

Nu så har jag äntligen fått ta det lugnt och börja njuta av att det är lång helg eftersom att jag är ledig på måndag, skönt! Så nu ikväll ska jag kolla på Idol och bara ta det lugnt och mysa, imorgon ska jag till Rebecca och ha skit kul hoppas jag! Haha. Ha en bra kväll ni också!

Tandläkaren

Idag var jag hos tandläkaren och det gick bra. Nu är jag hemma hos Rebecca men jag ska snart hem och bara mysa, imorgon vankas det dock party!


min min och bara min

Min om bara 5 veckor! Dagens lycka!

Min kära vän

Jag vill verkligen blogga, jag vill skriva av mig och sånt så nu ska jag börja med det igen.
Jag har kollat på en jacka sen i lördags nu och när jag har kollat på den i skolan så har den funnits och sen när jag har kommit hem så har den varit slut men nu har jag hittat en ny jacka som jag ska klicka hem ikväll!

RSS 2.0